Werken voor Arenberg

Gezocht: enthousiaste jonge medewerkers voor ons horecateam

In Arenberg kan je terecht voor een breed programma: cabaret & stand-up comedy zijn onze core business maar ook concerten & kleiner studiowerk met (jonge) theatermakers passeren vaak de revue. We organiseren ongeveer 200 voorstellingen met zo’n 100.000 bezoekers. De horeca heeft een verbindende functie. We houden ervan om verschillende publieken met elkaar in contact te brengen. Volgens ons kan dat het beste aan de toog. Ons publiek kan voor, tijdens & na voorstellingen in één van onze bars komen genieten van allerlei lokale producten.

Bij ons staan er enkel lokale bieren op de kaart, samen met Antwerpse koffie en thee, sappen van inheemse vruchten uit de buurt & enkele hippe frisdranken. Als het niet lokaal is, dan is het biologisch of fairtrade.

Profiel

  • Ervaring in horeca is een pluspunt!
  • Je bent verantwoordelijk & je kan snel & efficiënt werken.
  • Je hebt teamspirit, je kan goed werken in team, maar je bent zelfzeker om zelfstandig taken op te nemen.
  • Je bent flexibel. Avond- & weekendwerk schrikken je niet af.
  • Je hebt voeling met de activiteiten van Arenberg & de normen & waarden die de schouwburg onderschrijft.
  • Je bent student gedurende het volledige theaterseizoen (september 2017 tot juni 2018).

Solliciteren

Mail jouw cv & korte motivatiebrief naar onze horecamanager Joren
Deadline: zondag 6 augustus 2017 (tot middernacht).

Tussen 7 & 11 augustus bekijken we alle kandidaturen. Tussen 14 & 18 augustus nodigen we kandidaten uit voor een gesprek. Kan je niet op gesprek komen, dan wordt je niet geselecteerd. Op 21 augustus laten we je weten als je geselecteerd bent.

GEZOCHT: enthousiaste vrijwilligers

Onze vrijwilligers spelen een sleutelrol in Arenberg. Ze ondersteunen het team tijdens de voorstellingen of helpen actief mee aan promotie of steken een handje toe achter de bar. Het hele jaar door zoeken we energieke vrijwilligers met een hart voor muziek, theater of comedy!
In ruil voor je inzet kan je gratis onze voorstellingen bijwonen en krijg je een vrijwilligersvergoeding per keer dat je komt meehelpen.
Goesting om je vrije tijd door te brengen in een gezellig huis vol cultuur? Stuur dan een mail met je CV naar Maya!