Voordelen & kortingen

Jongerenkorting

Op alle voorstellingen die wij zelf organiseren genieten jongeren (-26 jaar) een korting van € 2 of € 3 (afhankelijk van de ticketprijs). Vraag hiernaar bij je reservatie of vink deze korting aan bij je online bestelling.

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Voor de studenten die een THEATER of DRAMA opleiding volgen, bieden wij een Speciaal Tarief aan voor enkele theatervoorstellingen. Voor meer info kan je contact opnemen met onze ticketbalie.

A-kaart

Sinds oktober 2013 kan je met je A-kaart ook punten sparen en verzilveren in de Arenberg. Je vindt de zuil vlakbij de Vestiaire. Wie 10 punten verzilvert aan onze ticketbalie, ontvangt € 2 of € 3 (afhankelijk van de ticketprijs) korting op alle voorstellingen die we zelf organiseren. Deze tickets met korting kan je niet online reserveren. Spring dus even binnen of reserveer telefonisch op 03 202 46 46 tijdens de openingsuren van de balie.

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Vrijetijdspas / A-kaart met kansentarief

Houders van een gemeentelijke vrijetijdspas uit de provincie Antwerpen of van een A-kaart met kansentarief krijgen korting op een selectie aan voorstellingen in Arenberg.
De ticketprijs bedraagt € 4, inclusief drankje. Op onze website kan je bekijken voor welke voorstellingen dit kortingstarief geldt. De tickets met korting zijn beperkt in aantal en kan je niet online reserveren. Spring dus even binnen of reserveer via mail of telefoon tijdens de openingsuren van de ticketbalie.

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Cultuurshock!

Middelbare scholieren vanaf 15 jaar die naar school gaan in het district Antwerpen kunnen vanaf dit schooljaar voordelig naar voorstellingen in de Antwerpse cultuurhuizen dankzij de cultuurcheques voor scholieren van Cultuurshock!.
Voor maar € 5 koop je op het secretariaat van je school een boekje met 3 cultuurcheques die je kan inruilen onder andere bij de Arenberg.

Je cultuurcheque inruilen is heel eenvoudig:

  • Kies je voorstelling, film of concert op de website van één van de Antwerpse cultuurhuizen
  • Reserveer je plaats via mail of telefoon.
  • Ruil je cultuurcheque in aan de kassa van de Arenberg.

Opgelet: Cultuurshock! is enkel geldig voor de voorstellingen waarbij het logo expliciet staat aangeduid.
Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.