Zing mee met de Bonski's

Muziek

Tickets

Zing mee met de Bonski's is een nieuwe, interactieve muziekvoorstelling voor wie Nederlands leert.

In hun nieuwe voorstelling brengen Lennaert & de Bonski's bekende en eenvoudige Nederlandstalige songs die live door iedereen in het publiek kunnen worden meegezongen. De teksten worden geprojecteerd tijdens de voorstelling en bij vijf songs verschijnen fijne oefeningen in een gratis educatieve bijlage.

Verder zitten er een aantal verrassende vertalingen in de voorstelling en zullen de Bonski's ook een paar eigen nummers brengen, gemaakt op maat van de studenten.

Los van het meezingen wordt het een echte show, zodat de voorstelling, als in ware Bonski-traditie, echt vertier wordt in de Nederlandse taal.

Zanger Lennaert Maes & de Russische broers Bonski maken al jaren muzikale producties op maat van anderstalige studenten Nederlands. Zij brachten hun voorstellingen niet enkel in eigen land, maar ook aan taalinstituten en universiteiten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Tsjechië, Slovakije en Indonesië. Het tijdschrijft LES (tijdschrift voor Nt2) schreef over hun laatste show: "Dit is een echte aanrader. Een charmeoffensief voor het Nederlands.”


Praktisch

  • € 2.5

De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten.

Ongenummerde zitplaatsen.

De Grote

Credits

Zing mee met de Bonski's is een productie van vzw Wesp ism met vzw 'de Rand' en de Taalunie.