RIP Juanito

We've got to get real

Jonge Makers

Tickets

Vier vrouwen zitten vast in het keurslijf van een choreografie, die getekend wordt door de lichaamstaal van de ‘ideale vrouw’. De choreograaf stelt de dansers op de proef in een spel van herhaling en tegenstellingen, doordrongen van humor en aha-erlebnissen. Een danscreatie rond de doodsstrijd van de oppervlakkige vrouw.

Dansers: Kaat de Bakker (conservatorium Antwerpen, Sidi Larbi), Libby Ward (conservatorium Antwerpen, Leads conteporary dance school, Romeo Castelluci, Sidi Larbi), Fée Roels (conservatorium Antwerpen, ontroerend goed, Sidi Larbi), Tchi-ann Liu (conservatorium Antwerpen, Sidi Larbi)

Choreograaf : Yorrith de Bakker begon zijn opleiding aan Codarts Rotterdam en studeerde vervolgens af aan het conservatorium Antwerpen. Liep stage bij Anouck Van Dijk,Theatergroep DOX, Scapino Rotterdam, Troubleyn Jan Fabre. Werkte professioneel samen met Jan Fabre, Lisbeth Gruwez en Ann Van den Broek.

Met dank aan Arenberg.

Praktisch

  • € 8

Duur: 20:30 - 21:25

PROEF DE HEERLIJKE SYRISCHE KEUKEN TIJDENS DE KLEPPERKES

Ontdek niet alleen onze jonge makers tijdens de KLEPPERKES, maar proef ook heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love.

Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor slechts 18 euro (inclusief water, wijn en bier à volonté) ontdek je de Syrische keuken.

Reserveren is simpel!

Bestel via deze link en eet mee in onze backstage.

De keuken is open van 18u tot 19u; quick, easy & yummie! Meer moet dat niet zijn!

Reserveren voor From Syria With Love kan tot 2 dagen voor de voorstelling. Daarna sluiten de reservaties af voor de keuken.

De Kleine