Jokke Schreurs Quartet

Wannes in Jazz

Muziek

Tickets

‘Hier is hem terug / Hier is de zanger mee z’n stem en z’n verhaal / ne muzikalen Don Quichot der Lage Landen / op zijnen doortocht / langs de wegen van de taal’. Wannes Van de Velde

Wannes belichaamt als geen ander de ziel van zijn stad, de ziel van Antwerpen. Wij willen over Wannes vertellen, in de taal die wij spreken en die misschien over grenzen begrepen wordt. Wij willen dat vertellen met de gulle vrijgevigheid die jazz genoemd wordt. Daarom doen wij dit. Jokke Schreurs

Jazz muzikanten Jokke Schreurs, Sam Vloemans, Henk de Laat en Luc Vanden Bosch geven hun eigenzinnige, nieuwe maar respectvolle kijk op het werk van Wannes Van De Velde. Zij willen vooral de muzikale kwaliteiten van zijn oeuvre in de verf zetten en zijn repertoire toegankelijker maken voor een ruimer en anderstalig publiek. Begin dit jaar maakten ze het album Aquarel, Wannes in Jazz.


Praktisch

  • € 12
  • € 10 (- 26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (vt-statuut)

De Grote

Credits

Met Jokke Schreurs (gitaar), Sam Vloemans (trompet), Henk de Laat (contrabas en scat) en Luc Van den Bosch (drums).


NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 14 december.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.