MartHa!tentatief & Arenberg

Waargebeurd

Theater
Woord

Tickets

Vier mensen vertellen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt, tussendoor leest iemand voor uit zijn puberdagboek en zingt nog iemand anders een lied dat veel voor hem heeft betekend.

Tijdens Waargebeurd gaat het niet over hoe goed je een verhaal kunt vertellen. Het gaat erover dat je het achterste van je tong laat zien. Het kan een klein verhaal zijn over een muis in je keuken, maar ook een groot verhaal over de dood van je moeder, een hoopvol verhaal over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin, of een troostend einde.

Het enige wat je nodig hebt, is moed. En een verhaal dat je écht wil vertellen. Soms gebeurt dat al hakkelend en stotterend, soms enthousiast, soms gaat het traag, soms gaat het snel, maar een goed verhaal kan nooit mislukken. Als het verteld is, is het gelukt. Meer is het niet.

Werk

Vijf dagen per week acht uur per dag ben je aan het werk. Je verdient er geld mee en het bepaalt in grote mate wie je bent. Er zijn ontelbare boeken over geschreven. En dus moeten er ook goede verhalen over te vertellen zijn. Heb je ooit zo'n grote fout gemaakt dat je bedrijf failliet ging? Heb je de liefde van je leven gevonden op het werk? Of vond je jouw job zo gruwelijk dat je het niet meer aankon en je baas uitschold? Heb jij een goed verhaal, kom het dan vertellen op Waargebeurd.

Mail naar waargebeurd@mail.com

Praktisch

  • € 6

Ongenummerde zitplaatsen.

BarLokal

Credits

coaching: Johan Petit en Janne Desmet