MartHa!tentatief & Arenberg

Waargebeurd *Afgelast*

Theater
Woord

Tickets

Schaamte
Het overkomt ons allemaal wel eens... Heb je ooit je broek gescheurd toen je in de klas een spreekbeurt gaf? Liet je een scheet op een heel fout moment? Vertelde je tegen een vriend dat je een slecht toneelstuk hebt gezien terwijl de hoofdrolspeelster van het stuk naast je stond ? Of heb jij je ooit zo voor iets geschaamd dat je je leven helemaal omgegooid hebt? Heb jij een goed verhaal, kom het dan vertellen op Waargebeurd.
Mail naar waargebeurd@mail.com

Een nieuwe reeks op zondag

Tijdens Waargebeurd gaat het niet over hoe goed je een verhaal kunt vertellen. Het gaat erover dat je het achterste van je tong laat zien. Het kan een klein verhaal zijn over een muis in je keuken, maar ook een groot verhaal over de dood van je moeder, een hoopvol verhaal over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin, of een troostend einde.

Het enige wat je nodig hebt, is moed. En een verhaal dat je écht wil vertellen. Soms gebeurt dat al hakkelend en stotterend, soms enthousiast, soms gaat het traag, soms gaat het snel, maar een goed verhaal kan nooit mislukken. Als het verteld is, is het gelukt. Meer is het niet.

Praktisch

  • € 6

Duur: 16:00 - 18:00

Nieuwe reeks op zondagmiddag, waar we stilstaan bij volgende thema's
11 februari 2018: Schaamte
18 maart 2018: Kiezen
29 april 2018: Aan een zijden draad

BarLokal