MartHa!tentatief & Arenberg

Waargebeurd #5: Eerlijk duurt het langst

Theater
Woord

Tickets

#5: Eerlijk duurt het langst

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel… Iedereen heeft ooit wel eens gelogen. Meestal zonder grote gevolgen, maar soms kan een leugen heel je leven op zijn kop zetten. Heb jij ooit gelogen? Of ben je ooit belogen? Heb jij een goed verhaal kom het dan vertellen op Waargebeurd. Mail naar waargebeurd@mail.com

Waargebeurd gaat door in BARLOKAL, de foyer van de Arenberg. Vier mensen vertellen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt, tussendoor leest iemand voor uit zijn puberdagboek en zingt nog iemand anders een lied dat veel voor hem heeft betekend. Het gaat niet over hoe goed je een verhaal kunt vertellen.

Het gaat erover dat je het achterste van je tong laat zien. Het kan een klein verhaal zijn over een muis in je keuken, maar ook een groot verhaal over de dood van je moeder, een hoopvol verhaal over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin, of een troostend einde. Het enige wat je nodig hebt, is moed. En een verhaal dat je écht wil vertellen.


Praktisch

  • € 6

Ongenummerde zitplaatsen.

BarLokal

Credits

coaching: Johan Petit en Janne Desmet