Michael Van Peel

Van Peel overleeft 2017

Comedy

Tickets

2017. De misnoegdheid grijpt vrolijk om zich heen. Amerika wordt geleid door een kwaaie cavia op een oranje leren zetel. Terreur teistert het oude continent. Maar dat kan de Belgen niet meer deren. Angst is even banaal geworden als files, staatshervormingen en graaiende politici. Tijd voor een feestje. Eén voor allen. Eén voor één!

De eindejaarsconference van Michael Van Peel, intussen een vaste waarde in de theaters als op radio en televisie, wordt traditioneel uitgezonden op oudejaarsavond.

In de pers

"Een magistrale conference" De Standaard
"Een pijnlijk grappig statement" De Morgen
"De streken van een standupper, de theatraliteit van een conferencier, de wereldbeschouwing van een columnist en de fluwelen durf van een rebel in kostuum" Cobra

Praktisch

  • € 20
  • € 17 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

Op 21 en 22 december worden er TV-opnames gemaakt tijdens de voorstelling.

De Grote

Credits

Tekst en spel: Michael Van Peel | Foto: Johannes Vande Voorde
i.s.m. Canvas, Radio 1, Arenbergschouwburg en Café The Joker

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 19 december, voor 20 december, voor 21 december, voor 22 december, voor 23 december, voor 27 december, voor 28 december en voor 29 december.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.