Frank Boeijen

Tour 2020

Muziek

Tickets

Uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen. Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om voorstellingen en concerten de komende periode te annuleren naar aanleiding van het corona-virus. Ook deze voorstelling wordt geannuleerd, er komt geen nieuwe datum. Ticketkopers worden gecontacteerd door de ticketbalie.

De Nijmeegse zanger en liedjesschrijver Frank Boeijen was één van de eerste Nederlandse popartiesten die koos voor het theater. Het was de beste ambiance voor zijn liedjes met hun meeslepende melodieën en poëtische teksten.

Ruim 30 jaar later geldt dat nog steeds. En ook in het geliefde Vlaanderen is zijn muziek inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap.

Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden.

Naast nieuwe composities brengt hij in het theater ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart. Maar deze oudere nummers worden steevast van nieuwe muzikale invalshoeken of arrangementen voorzien, zodat ze passen bij de recente songs.

Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. Verstilde ballades, grootse popsongs, emotionele chansons – dat is Boeijen anno 2020 op de bühne.

Een héél sfeervolle en intense reis!’ (De Standaard ’18)
‘…kwaliteit en klasse.’ (Het Nieuwsblad ’18)

Frank te gast bij Van Gils en Gasten 2018:
https://www.youtube.com/watch?v=TD2Oldq6R5Y

Praktisch

  • € 29.5
  • € 26.5 (-26 jaar of op vertoon van studentenkaart)
  • € 26.5 (A-kaart in ruil voor tien punten)

2 x 50 minuten met pauze

De Grote