Toonmoment de nieuwe spelers

Theater

Tickets

Uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen. Op vraag van de artiesten en uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om deze voorstelling af te lassen. Ticketkopers worden hiervan op de hoogte gebracht.

de nieuwe spelers is een plek.
Waar je kan lachen, dromen, ontdekken en je vooral helemaal uitleven.
Waar je de tijd vergeet en herinneringen samen maakt.
Waar je de boel op stelten zet, maar in groep alles opruimt.
Waar je niet de beste moet zijn. Maar gewoon mag ‘zijn’.
- Jinane Bouchlaghmi -

12 jongeren deelden 9 maanden hun passie. Toneelspelen.
de nieuwe spelers.
Ze tonen hun liefde voor het vak en voor elkaar.

de nieuwe spelers is een vooropleiding theater voor jongeren van 16 tot 25 jaar. Hoewel we in superdiverse steden leven, wordt deze realiteit niet altijd weerspiegeld in theater, film of op televisie. de nieuwe spelers wil voor getalenteerde jongeren met ambitie om te acteren of theatermaken een toegang creëren naar de theateropleidingen, en bijgevolg tot de podiumkunstensector.

Praktisch

  • € 3

de nieuwe spelers wordt georganiseerd door het Sociaal Fonds Podiumkunsten, Koninklijk Conservatorium Antwerpen, deSingel, Toneelhuis, hetpaleis en Arenbergschouwburg. Met steun van AP Hogeschool.

De Kleine

Credits

De nieuwe spelers: Astrid Cox, Céline Vermeulen, Emma De Haan, Glenn Van Haeken, Jinane Bouchlaghmi, Karolien Segers, Khadija Soussi, Margot Demey, Rubin Ajlouni, Siska Van Waes, Zaza Dupont en Zohal Dourani.

Mentors: Aïcha Cissé en Mokhallad Rasem