Toen ma naar Mars vertrok

Theater
Jonge Makers

Tickets

Terwijl sommigen zich al voorbereiden op het bewonen van Mars voltrok zich decennia geleden al een soortgelijke gebeurtenis. Moeders die vanuit vele windstreken in Nederland en België aanmeerden en zich moesten redden in een wereldvreemde omgeving. Tegen deze achtergrond zoomen kinderen van moeders in op het verhaal van aankomen, vestigen en vertrek. Wat waren haar beweegredenen om te vertrekken? Hoe voltrok de reis zich? En besloot ze haar anker uit te gooien of te blijven dobberen tussen vertrek en aankomst? Hoe verhouden haar kinderen zich tot de plek van aankomst en wordt het wellicht weer tijd om te vertrekken?

In een tragikomische en liefdevolle voorstelling met o.a. film, poëzie, theater en muziek wordt één verhaal over de moeder verteld; vanuit het perspectief van verschillende verhalenvertellers.

Toen ma naar Mars vertrok is een vervolg op de succesvolle theatervoorstelling Mijn vader, de expat & Oumi, die in 2015 onder toeziend oog van Koningin Máxima tweemaal in een uitverkocht Carré de tour afsloot.

Kom je graag naar de voorstelling maar heb je geen opvang voor je kind? Geen probleem, wij voorzien tijdens de voorstelling een oppasdienst i.s.m. de Gezinsbond! De opvang is gratis, maar reserveren is verplicht. Mail voor vrijdag 16.02 - 20:00 naar ticket@arenbergschouwburg.be met vermelding van het aantal kinderen en hun leeftijd, en wij laten je weten of er nog plaats is.

Toen ma naar Mars vertrok

Praktisch

  • € 16

Duur: 16:00 - 17:50


De Grote

Credits

Eindregie Eran Ben-Michael | Artistieke leiding Abdelkarim El-Fassi | Artistiek Advies Christiaan Mooij | Met: Abdelkarim El Baz, Stephanie Emanuelson, Stryder, Haci Tekinerdogan, Gery Mendes en Sahand Sahebdivani & Ish Ait Hamou | Campagnebeeld: Laisa Maria | Eindregie Eran Ben-Michael