MAD GOAT: Maarten Westra Hoekzema

Tired of being Young

Comedy

Tickets

Toen hij 25 was zag hij de mensen om zich heen de job krijgen die ze altijd wilden, het lief veroveren waar ze altijd naar verlangd hadden en het huis kopen waar ze altijd van gedroomd hadden. Het enige wat hij deed was met open mond toekijken en denken: ‘Hoe doen ze het toch, hoe krijgen ze het voor elkaar?”.

Nu, jaren later ziet hij iedereen om zich heen klagen over de job die ze altijd wilden, het lief waar ze zo naar verlangd hadden en de hypotheek waar ze nog tenminste twintig jaar aan vastzitten. Weer kijkt hij toe met open mond en denkt hij: ‘Hoe doen ze het toch? Hoe krijgen ze het voor elkaar?”.

In Tired of being young vraagt Maarten zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is volwassen te worden…
Met zijn voorstellingen weet Maarten Westra Hoekzema op zijn geheel eigen wijze een mengvorm te brengen tussen theater en comedy.
Met Tired of being young zal dat niet anders zijn.

“Aangrijpend oprecht. Om te koesteren.” – Theaterkrant.nl
“Fris en hartelijk theater met een angel.” – Knack
“Hij bedient zich van verschillende soorten humor, maar is vooral origineel” – Cutting Edge

Praktisch

  • € 14

Sublieme solovoorstelling “Tired of being Young” tijdens Mad Goat International Comedy Festival in Antwerpen.

Een ticket voor de show kost € 14. Tickets zijn beschikbaar in de vorm van dag- of weekendpassen vanaf €28,00 (incl. fees). Alle info via: www.madgoat.be

DE Studio