Team Luchtbal

The Aliens van Annie Baker

Theater
Jonge Makers

Tickets

KJ en Jasper zijn professionele dagdromers en beste vrienden. Pratend over muziek en Bukowski brengen ze hun dagen door. De jonge student Evan brengt, in tegenstelling tot KJ en Jasper, de zomer door met vakantiewerk om zich klaar te stomen voor het echte leven. De twee sleuren hem mee in hun wereld van paddo’s, filosofische mijmeringen en briljante muziekgroepen die het daglicht nooit hebben gezien.
Annie Baker introduceert met het stuk ‘The Aliens’ twee nieuwe cultfiguren en legt het moderne westen onder de microscoop om zich de vraag te stellen wat er gebeurde met de generatie die nooit opgroeide. Een stuk over vriendschap, dood, muziek, kunst en liefde.

“Gentle and extraordinary beautiful…there is something distinctly Chekhovian in the way her writing accrues weight and meaning simply through compassionate, truthful observation.”- NY Times

Team Luchtbal

Praktisch

  • € 8

Duur: 20:30 - 22:00

PROEF DE HEERLIJKE SYRISCHE KEUKEN TIJDENS DE KLEPPERKES

Ontdek niet alleen onze jonge makers tijdens de KLEPPERKES, maar proef ook heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love.

Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor slechts 18 euro (inclusief water, wijn en bier à volonté) ontdek je de Syrische keuken.

Reserveren is simpel! Bestel via de volgende links en eet mee in onze backstage.
Voor reservaties op 23.05: klik hier.
voor reservaties op 24.05: klik hier.
Voor reservaties op 28.05: klik hier.

De keuken is open van 18u tot 19u; quick, easy & yummie! Meer moet dat niet zijn!

Reserveren voor From Syria With Love kan tot 2 dagen voor de voorstelling. Daarna sluiten de reservaties af voor de keuken.

De Kleine

Credits

Met: Steve Aernouts, Hans Haverals en Sus Slaets | Coproductie Arenberg