Mbongwana Star + BRZZVLL

support: Vaudou Game

Muziek

Tickets

BAZAAR wordt dit jaar een tropisch dansfeest in de herfst!

Mbongwana Star

Yakala ‘Coco’ Ngambali and Nsituvuidi ‘Theo’ Nzonza stonden 15 jaar geleden aan de wieg van de legendarische Congolese band Staff Benda Bilili, die uit elkaar viel door management- en geldissues. Coco en Theo doken beiden opnieuw op en na een ontmoeting met de Parijse producer Liam Farrell, aka Doctor L, kwamen ze met een nieuwe band op de proppen: het zevenkoppige Mbongwana Star. Hun debuutplaat From Kinshasha is een pareltje met hypnotiserende, dansbare ritmes van zang, percussie en elektrische gitaren. Live nemen ze je mee naar het bruisende stadsleven van hun hometown, Kinshasa.

BRZZVLL

In het najaar van 2017 brengt Brzzvll een nieuw volledig instrumentaal album uit. Geen samenwerkingen meer, ze keren terug naar hun core business; stuwende jazz, funky grooves, composities en soundscapes die baden in kosmische sferen.

Om de machine krachtiger te doen draaien en om meer percussieve elementen te hebben, werken ze nu met twee drummers. Dit alles kan u al meemaken op dit exclusief concert!

Vaudou Game

Vaudou Game is een creatie van bandleider Peter Solo uit Togo. Denk aan een mix van West-Afrikaanse voodooritmes en -zang met de van Fela Kuti bekende afrobeat en vette funk a la James Brown. Na hun debuutalbum Apiafo stellen ze nu Kidayu voor.

Praktisch

  • € 12
  • € 10 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

semi-seated

20:00 - 20:55: BRZVLL
21:00 - 21:50: Vaudou Game
22:00: Mbongwana star

Festival

Credits

Bazaar is een coproductie van Arenberg & The Writer's Bench