Jokai

Support: Slow pilot

Muziek

Tickets

Deze voorstelling wordt afgelast omdat de artiest zich momenteel in het buitenland bevindt en niet tijdig terug in België geraakt. Ticketkopers worden door onze ticketbalie gecontacteerd.

Na drie jaar van weggeweest is Ricardo González, ondertussen onder de nieuwe artiestennaam,Jokai, terug in belgenland, vergezeld door oude bandgenoten en met als voorprogramma de straffe Slow Pilot (Pieter Peirsman, de zanger van Hooverphonic). De avond zal niet stuk kunnen.

Jokai (Lees ˈhɔkˌaɪ) is een Mexicaans-Belgische wereldreiziger en artiest. Zijn mix van folk en indiepop heeft hem naar podia in 3 continenten gebracht. Gezegend met een even veelzijdige als toonvaste stem, en behept met het soort charisma waarvoor zowel uw jongste zusje als uw grootmoeder het nest onbewaakt achterlaten, Jokai is vooral passie (uit Humo).

In 2016 werd zijn eerste single "Open Your Heart" gereleased onder de naam Ricardo González, en gedraaid in radio stations in Duitsland, Zwitserland, Luxemburg en radio 2 in België.

In 2014 behaalde Ricardo González de zilveren plak op het programma De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen en werd door de jury (Sarah Bettens, Wil Tura, Frank Vanderlinden, Stijn Meuris, Maaike Ouboter...) geprezen.

Zijn nieuwste single, "The Day I Left Hanoi" (eerste onder de naam Jokai), werd geschreven tijdens zijn verblijf in Vietnam en geeft de intense afscheidsgevoelens weer die ontstaan bij het loslaten van een geliefde.

Praktisch

  • € 10
  • € 8 (-26 jaar of student op vertoon van studentenkaart)
  • € 8 (A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (Kansentarief)

De Kleine