Lukas Nelson & Promise of the Real

support: Mad About Mountains (solo)

Muziek

Tickets

Lukas Nelson, zoon van de legendarische Willie Nelson, komt met zijn band Promise of the Real naar Arenberg!

Lukas Nelson & Promise of the Real

Opgegroeid met country folk, gooit Lukas Nelson het over een iets stevigere boeg. Zijn American blues rock doet denken aan John Fogerty en Ben Harper. De band werkte bovendien samen met de iconische Neil Young op zijn album The Monsanto Years en gingen mee op tour als zijn vaste begeleidingsband tijdens de Rebel Content Tour. Wie er bij was in 2016 in het Sportpaleis, kan getuigen dat dit een uniek schouwspel was. Neil Young vlamde als vanouds en werd enthousiast bijgestaan door Lukas en de zijnen.

Dit najaar verschijnt de nieuwe plaat van de band, waarop zelfs een solo van Willie Nelson himself te horen zal zijn. Voer voor liefhebbers van Kris Kristofferson, The Band en uiteraard Neil Young.

Mad About Mountains (solo)

Mad About Mountains, het solo-project van Piet De Pessemier (Krakow, ex-Monza), heeft ondertussen al drie platen uit. Zachte americana en melancholische alt. country vormen al jaren zijn handelsmerk. Het voelt alsof Neil Young, The Band, My Morning Jacket en Band Of Horses zich broederlijk rond een kampvuur scharen.

Praktisch

  • € 16.5
  • € 13.5 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

Staand concert

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT
Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 21 oktober.

Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dagen voor de voorstelling.

De Kleine