This Is The Kit

Support: Jawhar

Muziek

Tickets

De Britse Kate Stables alias This Is the Kit maakte met Moonshine Freeze een van de mooiste folkalbums van 2017. Het album is geproduceerd door John Parish (PJ Harvey, M Ward, Perfume Genius) en bulkt net als haar andere platen van de aanstekelijke melodieën en fascinerende teksten. Haar kraakheldere stem en voornamelijk door banjo aangedreven sound is betoverend mooi en kreeg alom lovende recensies.
Met fans als Aaron Dessner (The National), Guy Garvey (Elbow) en Sharon van Etten krijgt deze groep eindelijk de aandacht die ze verdient.

Support: Jawhar
Singer-songwriter Jawhar brengt binnenkort Winrah Marah uit, de langverwachte opvolger uit van zijn album Qibla Wa Qobla (2014). Wonend in België, maar met Tunesische roots inspireerde hij zich voor dit album op de Arabische lente. Jawhar wordt ook wel eens de 'Tunesische Nick Drake' genoemd. De perfecte support-act voor This is the Kit!

This is the Kit

Jawhar

Praktisch

  • € 15
  • € 12 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

staand concert

ONTDEK NATIVE!

De innovatieve en organische bistro Native palmt in 2018 onze keuken in. Goesting in seizoensgebonden en lokaal eten? Reserveer dan hier je plekje.

De Kleine