Micah P. Hinson (solo)

support: Bony King (solo)

Muziek

Tickets

Micah P. Hinson

Weinig mensen hebben een stem die zo doorleefd is als die van Micah P. Hinson. En geleefd heeft hij zeker. Drugs, vrouwen, alcohol; ze dreigden hem al op jonge leeftijd te verslinden. Micah was zelfs een tijdje dakloos en belandde in de gevangenis, maar hij zocht en vond redding in zijn muziek. Kort daarna, in 2003, verscheen zijn debuutalbum.

Vele platen verder bewijst Micah P. Hinson dat zijn duistere verleden nog steeds een inspiratiebron is voor zijn muziek. Gelukkig voor Hinson heeft hij dat zware leven achter zich kunnen laten en heeft hij de liefde van zijn leven gevonden. Gelukkig voor ons blijft hij nog steeds zwaarmoedige, maar schitterende liedjes schrijven. Soms klinken ze akoestisch en breekbaar, dan weer intens noisy. Als een moderne troubadour grijpt hij je telkens bij je nekvel met zijn fenomenale rauwe stem, die aanleunt bij klasbakken als Johnny Cash en Bob Dylan. Gewapend met zijn gitaar of banjo en met zijn elegantie, neemt Micah P. Hinson je mee naar de verlaten vlaktes van de folk- en countryrock.

Absolute aanrader voor iedereen die zijn country graag donker en beeldschoon heeft.

Bony King (solo)

De Belgische singer-songwriter Bram Vanparys, alias Bony King, heeft inmiddels vier albums op zijn conto staan. Momenteel is hij druk bezig met nieuw materiaal, dat hij live zal brengen samen met kompaan Gert-Jan Van Hellemont, aka Douglas Firs.

Praktisch

  • € 12
  • € 10 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

TIMING

20:30-21:10 Bony King (solo)
21:30-23:00 Micah P. Hinson

Concert in kader van Autumn Falls

Een verzameling aan te ontdekken parels naast gevestigde waarden, de hele herfst lang in ‘s lands leukste concertzalen. Net zoals andere jaren zijn er een beperkt aantal combitickets verkrijgbaar waarmee je naar alle Autumn Falls concerten in alle zalen kan. Afzonderlijke tickets worden aangeboden door de zalen zelf.

Check www.autumnfalls.be voor de volledige line-up en tickets!


De Kleine

Credits

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45. Reserveren kan via volgende link voor 11 oktober.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.