Aïcha Cissé

Prêt-à-Aimer

Theater
Jonge Makers

Tickets

Met duizend-en-één vragen tracht Aïcha de wereld van relaties en de liefde te doorgronden. Sinds januari 2016 verzamelt ze grappige én triestige anekdotes, oude én nieuwe romantische verhalen over de liefde. Leggen al die verschillende verhalen de universele grondslagen bloot van ons samen- of alleenzijn? Prêt-à-Aimer is haar monoloog met autobiografische elementen, en een meltingpot aan getuigenissen van singels op zoek naar een lief. Een verhaal met veel vragen en hopelijk tal van antwoorden waar we allemaal (stiekem?) op wachten.

Praktisch

  • € 7
  • € 3 (vt-statuut)

De Kleine

Credits

concept en spel: Aïcha Cissé | coaching en dramaturgie: Nele Vereecken | scenografie en techniek: Steven Brys | productie: Reindert Swaegers | met de steun van kunstZ

In het kader van Mestizo Arts Festival #MAF17 WIPCOOP i.s.m. Fiëbre vzw. Meer info: www.mestizoartsfestival.be

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor 18 oktober.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.