Paul van Vliet

One Man Show

Cabaret

Tickets

Hij is gestopt met het spelen van grote shows, maar voor het 50-jarig jubileum van de Arenberg keer Paul van Vliet op algemeen verzoek nog één maal terug naar Antwerpen met zijn laatste One man show, die hij de afgelopen jaren met veel succes in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag speelde.

Deze feestelijke voorstelling is een selectie van het beste uit het rijke repertoire van Paul van Vliet aangevuld met nieuwere teksten die op scherpe manier reflecteren op de actualiteit. De unieke mix van komische typetjes, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen is zeldzaam geworden in onze tijd en wordt door een groot publiek dankbaar omarmd. Paul speelt nog steeds met de onblusbare liefde voor het levende theater op een manier die door iemand is beschreven als ‘Een Vuurdoorn in de Herfst’

Hij wordt muzikaal bijgestaan door meesterpianist Klaas van Dijk.

Paul van Vliet en Vlaanderen, een liefde voor het leven…
Het lied over zijn tweede vaderland, prachtig en recht uit het hart geschreven en gezongen, is daarvan nog steeds het levende bewijs. Tussen Paul van Vliet en Vlaanderen bestaat reeds lange tijd een warme band, al zijn shows van zijn ruim 60-jarige carrière heeft hij ook op in Vlaanderen gespeeld waarbij hij zelf altijd het gevoel heeft dat zijn poëzie hier beter wordt begrepen dan in Nederland. Het weerzien in de Arenberg is voor zijn groot en trouw publiek steeds weer een feest van herkenning en waardering.

Paul van Vliet: “Het is een onvoorstelbaar geschenk om weer in deze mooie schouwburg te mogen spelen. Een prachtig staartje van mijn carrière waar ik met volle teugen van geniet.”
Paul Van Vliet keert terug naar zijn geliefde Arenberg! Hij sprak erover in Touché op Radio 1

Arenberg viert dit jaar haar 50e verjaardag. Speciaal voor deze gelegenheid nodigen we 2 Arenberg-coryfeeën uit voor een feestelijk weekend.
Alex Agnew brengt een exclusieve avant-première van zijn Sportpaleisshow Be Careful What You Wish For in wat hij graag ‘zijne living’ noemt; den Arenberg.
Paul van Vliet is gestopt met het spelen van grote shows, maar voor het 50-jarig jubileum van de Arenberg keer Paul op algemeen verzoek nog één maal terug naar Antwerpen met zijn feestelijke voorstelling One Man Show.
Klink samen na de voorstelling met ons en deze 2 klasbakken op ons jubileum!

Praktisch

  • Rang 1: € 32
  • Rang 2: € 29
  • Rang 3: € 25
  • Rang 1: € 29 (-26 jaar, student op vertoon van studentenkaart of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • Rang 2: € 26 (-26 jaar, student op vertoon van studentenkaart of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • Rang 3: € 22 (-26 jaar, student op vertoon van studentenkaart of A-kaart in ruil voor 10 punten)

Duur: 20:15 - 21:45 (zonder pauze)

De Grote

Credits

foto: Roy Beusker