Tania Poppe

Onder Druk

Comedy

Tickets

...Een avond 'Onder Druk' om even aan de druk te kunnen ontsnappen...
Waarom staan wij zo Onder Druk?

Geef toe, iedereen voelt de druk. Niet alleen de mildlifers, ook jongeren, pubers en zelfs kinderen voelen het. Maar vooral de gepensioneerden. Druk dat die het hebben!
We leven in een maatschappij waar we blijkbaar nooit aan deze druk kunnen ontsnappen. Zelfs als we er echt uit willen, loert 'de druk' om de hoek.

Ik wil eruit
Uit deze ratrace!
Ik wil…
…Leven als god in Frankrijk…

Poppe belicht vanuit alle mogelijke hoeken hoe we onszelf tot in het absurde toe wringen in een leven Onder Druk. Ze legt daarmee onze eigen vicieuze cirkel bloot met een vette knipoog en een flinke dosis humor.

Hilarisch - Grotesk - Grappig - en pijnlijk herkenbaar.

Tania Poppe

Bekend van Ad Fundum, Ons Geluk, Congo en recent met eigen theaterproducties "Moi Non Plus" met Ianka Fleerackers en Ann Ceurvels, Stand up Tragedy "Helpende Handen" met Veerle Malschaert en regie "237 redenen voor Seks" met Axel Daeseleire.

Praktisch

  • € 12
  • € 10 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (vt-statuut)

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 24 oktober en 25 oktober.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dagen voor de voorstelling.

De Kleine