TG Odessa

Odessa

Theater
Jonge Makers

Tickets

'Odessa' is een meertalige, beeldende voorstelling gebaseerd op de fotoreeks 'Yesterday's Sandwich" van de Oekraïense fotograaf Boris Mikhailov.

'Odessa' is een lofrede van ons aan de Oekraïner zoals wij die hebben leren kennen. Een lofrede die zal balanceren tussen fictie en non-fictie, sensationaliteit en oprechtheid, tussen theater en propaganda. Een lofrede aan een land in oorlog, een land dat nooit echt van zichzelf is geweest en daardoor des te meer eigenheid kent.

Sascha & Silke gingen in gesprek met een 20-tal Oekraïense jongeren die net als zijzelf naar Antwerpen zijn gekomen om hier te leven. Ze praatten over afkomst, integratie, dromen, wensen, ambities en identiteit op zoek naar een gemeenschappelijk verhaal.

Praktisch

  • € 12
  • € 10 (-26 jaar, theateropleiding of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (vt-statuut)

Duur: 65 minuten

De Kleine

Credits

Van en met:

Sascha Bornkamp, Silke Thorrez, Nastia Popova, Nastia Vypryts'ka, Bogdan Dudchenko, Olya Melnik, Marianna Yakunenko, Anastasiya Sergiyivna Kyrylenko, Anastasiia Zaitseva, Nestor Matytchak, Nataliya Moskalenko, Valentyna Selis, Tatiana Varvinskaya, Katarina Dariy en Daria Iakovenko.

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 24 november.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.