MartHa!Tentatief

Ne merel op nen tak

Theater

Tickets

Een nieuwe voorstelling van Johan Petit en de muzikanten van Think of One. Een verhaal over opnieuw willen beginnen. Over alles totaal anders willen.

Op een dag besloot David te verhuizen. Een half jaar later stapte hij het vliegtuig op en vloog naar Sao Paolo.

Johan Petit reisde hem achterna en kwam terug met een verhaal. Een verhaal over struggelen en gaan lopen. Over beseffen dat ge niet meer zijt dan een zandkorrel in een oneindige woestijn. Over licht in de duisternis. Over hoe een klein vlammeke toch heel warm kan zijn. En over ne merel. Op nen tak.

Vanuit Sao Paolo stuurde David af en toe enkele flarden muziek door. Roel Poriau en Tomas De Smet, stichtende leden van Think of One, gingen er mee aan de slag en creëerden zo een broeierige soundtrack waarmee ze het zinderende Sao Paolo tot leven brengen.

Praktisch

  • € 15
  • € 12 (-26 jaar, theateropleiding of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (vt-statuut)

duur: 20:15 - 22:00 (zonder pauze)

De Grote

Credits

tekst en spel: Johan Petit
 | muziek: Roel Poriau en Tomas Desmet
 | compositie: Roel Poriau, Tomas Desmet en David Bovée

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 11 oktober.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.