Nabil Aoulad Ayad

Monopoly

Comedy

Tickets

Geld.

We kunnen niet meer zonder. Maar maakt geld ons gelukkig, gemeen, gemakzuchtig of gewoon gek? Maak kennis met Nabil. Deze talentvolle en veelzijdige theatermaker komt in zijn tweede programma tot de kern. Deze Brabantse drop-out uit een bijstandsgezin, leidt het publiek over de straten van Monopoly langs de wijze lessen van zijn moeder. In zijn eigen Monopoly van pianospel, stand-up, zang en typetjes vertelt hij een prachtig verhaal waarin zijn zwakte uiteindelijk zijn kracht is geworden. Pak je kans; je kan tenslotte je geld maar één keer uitgeven. Met een beetje geluk is het nog vrij parkeren ook!

BIO

In 2015 haalde Nabil Aoulad Ayad de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury prees zijn vermogen om kwetsbaarheid om te zetten naar goede grappen en voorspelde een succesvolle toekomst in het theater. Nou, dat is gelukt!

Nabil kan naast grapjes maken ook heel aardig beatboxen (in 2006 won hij het Nationaal Kampioenschap Human Beatboxing), speelt piano en zingt. Veelzijdig als hij is, laat hij in Monopoly nóg een andere kant van zichzelf zien.

Praktisch

  • € 14
  • € 11 (-26 jaar of student op vertoon van studentenkaart)
  • € 11 (A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 4 (Kansentarief)

De Kleine