HETGEVOLG & B 12

Lost boys

Theater
Jonge Makers

Tickets

21.11.17
20:15

Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman duiken in het leven van J.M. Barrie, de schrijver van Peter Pan. Ze gaan op zoek naar de realiteit van de verbeelding. Zijn de Lost Boys echt of verzonnen? That’s the question.

Ze gaan op zoek naar hun eigen Neverland, hun eigen verbeelding, de plek waar ze kunnen vluchten. En steeds zijn ze omringd door ‘hun’ lost boys’. Na You May Now Kiss The Bride brengen Joke Emmers en haar kompanen een nieuw stuk vertrekkend van de spanning tussen werkelijkheid en droom.

Praktisch

  • € 14
  • € 11 (-26 jaar, theateropleiding of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (vt-statuut)

Inleiding

Voor de voorstelling is er een inleiding in BarBrut van 19:30-20:00.

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT
Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor 21 november of via mail.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 2 dagen voor de voorstelling.

De Grote

Credits

Van en met: Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en de 'lost boys'.
Coaching: Stefan Perceval
Een coproductie van B12vzw en HETGEVOLG,
In samenwerking met de Arenbergschouwburg, C-TAKT en ViaZuid.