Lieven Scheire

Live in Nerdland: DNA

Theater
Woord

Tickets

15.04.20
20:15
16.04.20
20:15

Uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen. Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en nemen mee onze verantwoordelijkheid naar de indijking van het corona-virus. Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om voorstellingen en concerten de komende periode te annuleren. Ook deze voorstelling wordt uitgesteld. Ticketkopers worden gecontacteerd door de ticketbalie. De meest actuele informatie vind je op onze website.

Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over.

In deze theaterlezing heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld van de wetenschap vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal zelfs een leek wetenschap zonder meer interessant gaan vinden. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.

In de pers

“Lieven Scheire is een heldere, grappige en bevlogen spreker in zijn theatercollege over DNA.” - Algemeen Dagblad (NL) ★★★★★

Praktisch

  • € 22.5
  • € 19.5 (-26 jaar of student op vertoon van studentenkaart)
  • € 19.5 (A-kaart in ruil voor 10 punten)

De Grote