JTOTHEC

Muziek

Tickets

JTOTHEC (spreek uit : Jay to the Cee) is Jonas Casier. Met zijn homestudio vol vintage gear, een funky mind, een kamerbrede glimlach en een berg talent is hij -samen met zijn fantastische band- klaar jou en de rest van de wereld van zijn geweldige Power Funk te laten genieten!

JtotheC aan zijn eigen nummers en neemt in de GreenHouse Studio in Beaumont zijn debuutalbum (release februari 2018, Mayway Records) op. Met Peter Lesage (Moiano, Gabriel Rios, Flip Kowlier, Ertebrekers), Jeffrey Jefferson (Ertebrekers) en DJ SNS (Brihang) wordt ook een exquise liveband samengesteld.

De eerste single ‘You Gotta Believe In You’ wordt gereleaset op 20 oktober en heeft alles om ether en concertzalen in vuur en vlam te zetten!

De band, het album, de single... JtotheC, de Belgische Jamie Lidell, is klaar met zijn aanstekelijke en bezielde Power Funk België en everything beyond te verrassen en in te palmen !

Praktisch

  • € 10
  • € 8 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

Duur: 20:30 - 22:00

Staand concert

ONTDEK NATIVE!

De innovatieve en organische bistro Native palmt in 2018 onze keuken in. Goesting in seizoensgebonden en lokaal eten? Reserveer dan hier je plekje.

De Kleine

Credits

Jonas 'JC' Casier: keys, lead vocals | Peter Lesage: keys, backing vocals | DJ SNS: turntables, MPC-sampler | Jeffrey 'Jefferson' Bearelle: vocals