Joseph & Lera Lynn

Muziek

Tickets

Joseph

Joseph, dat de zijn zussen Natalie, Allison en Meegan uit hipsterstad Portland, Oregon. Samen maken ze moderne folkmuziek, een beetje First Aid Kit, Little May en Of Monsters and Men door elkaar. Het folktrio debuteerde in 2014 op plaat met Native Dreamer Kin. Voor hun tweede plaat I’m Alone, No You’re Not werkten ze samen met producer Mike Moggis (van Bright Eyes en Monsters of Folk), dat resulteerde in een vocaal pareltje. Ze scoorden een hit met White Flag, dat sindsdien alleen al op Spotify meer dan 21 miljoen keer gestreamd is. Door de jaren heen toerden ze de hele wereld over en stonden ze op de grootste festivals, waaronder Coachella, Lollapallooza en Glastonbury en stonden ze in het voorprogramma van Britse soulzanger Michael Kiwanuka in Europa.
In hun nummers worden de levensverhalen van de band en persoonlijke levens van de zussen verteld op emotionele wijze. De teksten worden bijgestaan door kalme melodieën en dito akoestisch gitaarspel. In september verschijnt hun nieuwe album Good Luck, Kid en dat stellen ze meteen voor in Antwerpen!

Lera Lynn

Lera Lynn -afkomstig uit Nashville- heeft misschien roots in de country, maar haar muziek is inmiddels geëvolueerd tot een alles omvattende sound. Van donkere americana, zeg maar gerust gitzwart, tot grimmige indierock. Onlangs bracht Lera Lynn een nieuwe plaat uit met de titel Plays Well With Others. Daarop staan duetten met diverse waaronder de Amerikaanse singer-songwriters Dylan LeBlanc, Andrew Combs en JD McPherson.

Praktisch

  • € 16
  • € 13 (-26 jaar of student op vertoon van studentenkaart)
  • € 13 (A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 4 (Kansentarief)
  • 20:30 Lera Lynn
  • 21:50 Joseph
  • 22:50 Einde (verwacht)

Staand concert

De Kleine