Jake Bugg Solo Acoustic

Muziek

Tickets

Amper 23 jaar oud en reeds drie studioalbums op het palmares. Met een vierde onderweg! Voor Hearts That Strain, voorzien voor 1 september van dit jaar, trok Jake Bugg naar de studio in Nashville, Tennessee. Hij nam er zijn nieuwe songs op met enkele van de beste muzikanten in de populaire muziekgeschiedenis; Gene Chrisman en Bobby Woods en Grammy Award-bekroonde producers David Ferguson en Matt Sweeney.
“Nashville is mad. Everybody plays out there. You go around somebody’s house for a few beers and just jam with them”, aldus Bugg.
Eén van de artiesten waarmee hij aan het jammen ging, was The Black Keys’ Dan Auerbach. Hij leverde een bijdrage voor drie nummers op de nieuwe plaat, waaronder de luchtige opener en eerste single How Soon The Dawn.

Op Hearts That Strain is nog steeds dezelfde gouden stem en hetzelfde uitzonderlijke songwriterstalent te horen als op de nummers die Jake Bugg groot maakten, Lightning Bolt, Two Fingers, Seen It All, Broken... Op het nieuwe studioalbum is het nog even wachten, maar binnenkort zie je de jonge wolf live aan het werk. Op zaterdag 19 augustus speelt hij de mainstage van Pukkelpop plat. Maar er is meer, want Jake Bugg kondigt ook zijn terugkeer naar onze zalen aan.

Op zaterdag 28 oktober brengt hij zijn Solo Acoustic Tour naar onze grote zaal. Een intieme akoestische set, die je niet mag missen!

Jake Bugg

Kiss&Drive

De Italiaanse Kiss&Drive is meer dan alleen maar een stem die wordt gedragen door mooie nummers, die tussen pop en folk hangen. Het is ook een fenomeen op het podium. dat energie vrijgeeft afkomstig van een soort burleske wanverhouding. Kiss&Drive is een authentiek, mooi, grappig en boeiend project.

Praktisch

  • € 28.5

staan / zitplaatsen ongenummerd
Concert i.s.m. Live Nation

TIMING

20.15 Kiss & Drive (solo)
21.00 Jake Bugg

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT
Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 28 oktober.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.

De Grote