Huppeltrut en Machoman

Tickets

Huppeltrut en Machoman is een liefdesgeschiedenis die balanceert op de rand van de afgrond en waarbij niets is wat het lijkt.

Marlies en Leon leren elkaar op een feestje kennen en worden smoorverliefd. Leon is een prutsdealerke van pillekes en wiet, maar durft dat niet te zeggen. Marlies is nogal lichamelijk aangelegd, waardoor ze ooit een ingrijpende misstap heeft gezet. Ze beginnen een stomende relatie waarin ze zich totaal aan elkaar overgeven, in de overtuiging dat de liefde alles kan overwinnen.

Concept

Voor Huppeltrut en Machoman puurt Walter uit het werk van Hank Williams die in zijn korte leven alle facetten van de liefde bezong en zo de ideale soundtrack van deze vertelling maakte.
Walter brengt niet alleen liedjes van Hank Williams ter ondersteuning, maar vult her en der het verhaal aan met broeierige dan wel stuwende gitaarlicks.

Walter Broes
Walter Broes is de verpersoonlijking van de roots rock in België. Achttien jaar was hij zanger, gitarist, songschrijver en bandleider van de legendarische groep The Seatsniffers, nu is hij dat van WB & The Mercenaries. Walter is een muzikant van het ambachtelijke soort, maar bovenal een uitmuntend gitarist met een weergaloze stem en internationale erkenning.

Han Zinzen
Bijna twintig jaar geleden begon Han Zinzen journalistieke teksten te schrijven, aanvankelijk over muziek, nadien ook over politiek en samenleving. Daarnaast schreef en schrijft hij kortverhalen. In 2013 verscheen zijn debuutroman In Drijfzand (Manteau). In augustus 2015 kwam Broers waren we (Uitgeverij Vrijdag) uit, het waargebeurde verhaal van een politieman en zijn drugverslaafde broer.

Praktisch

GRATIS

Reserveren voor deze voorstelling kan via mail: ticket@arenbergschouwburg.be

BarLokal