MAD GOAT: Onbevreesd

Hugo Matthysen, Tine Embrechts & Karlijn Sileghem

Comedy
Theater

Tickets

Na het succes van De Hersenhap (veertig uitverkochte voorstellingen) komen de makers met iets nieuws. In Onbevreesd! kijken Tine Embrechts en Karlijn Sileghem de wereld recht in de ogen. Moeiteloos slagen ze erin onderwerpen als rottende relaties, winkelen met wijsheid, totale trendverslaving en stuitende stemmingswisselingen tot één briljante brij te kneden.
Dat doen ze niet alleen. Ook Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert dragen hun steentje bij. Nu ja, steentje, zeg maar rotsblokken, die in machtige melodieuze lawines vanuit de hemel komen aandonderen.
Hugo Matthysen behoeft als stichtend lid van onder andere De Hermannen, Het Peulengaleis en De Clement Peerens Explosition geen introductie meer. Deze meester in gezond absurde humorologie, laat zich begeleiden door rasactrices Tine Embrechts en Karlijn Sileghem. Muzikaal dan weer versterkt door Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert.

Praktisch

  • € 27

Deze voorstelling duurt van 22:15 tot 23:15.

Naast losse tickets voor deze voorstelling zijn er tickets beschikbaar in de vorm van dag- of weekendpassen vanaf € 28,00 (incl. fees) waarmee je toegang hebt tot alle voorstellingen van MAD GOAT.

Alle info via: www.madgoat.be

De Grote