Xander De Rycke

Houdt het voor bekeken

Comedy

Tickets

Comedian Xander De Rycke heeft er een project bij. De maker van de populaire podcast “Mosselen om half twee” brengt een special over zijn geheime liefde: Het Vlaamse Medialandschap. De Rycke heeft het voorbije jaar zowat alle Vlaamse films en tv-programma’s bekeken. Met “Xander De Rycke houdt het voor bekeken” geeft hij het publiek daar nu een messcherp overzicht van. Dit najaar neemt Xander alles van september 2016 tot september 2017 onder de loep. Van sterke fictie tot zwakke reality en van kaskrakers tot box office flops. Niets is aan zijn blik ontsnapt. Zijn conclusie? Dat zal je de avond zelf moeten horen. Maar nu houdt hij het voor bekeken.

quotes:

“Er wordt wel eens gezegd dat Xander zijn eigen bruggen verbrandt in de media. Als hij het met dit soort sprankelend en sissend vuurwerk blijft doen, dan zit ik heel graag op de eerste rij.” - Lieven Scheire

“Very funny indeed!” - Jelle De Beule

“De Vlaamse satan Xander De Rycke heeft de mediakritiek heruitgevonden. Ga kijken!” - Peter Van de Veire

“Xander doet in ‘houdt het voor bekeken’ waar hij al jaren goed in is: messcherpe observaties verpakken in steengoeie moppen.” - Henk Rijckaert

Praktisch

  • € 18
  • € 15 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

duur: 20:15 - 21:55 (zonder pauze)

De Grote

Credits

Foto: Jef Boes
In samenwerking met Arenberg Antwerpen


NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 30 november.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.