Britt Ryckebosch

HEYOKA/ALRISHA

Jonge Makers
Dans

Tickets

Britt Ryckebosch maakte vorig jaar haar eerste creatie HEYOKA samen met Jonathan Tshimanga en Israël Ngashi. Met hen deelt ze het podium tijdens een dansperformance waarin het taboe doorbroken wordt over de emotionele zijde van de man en de kracht van empathie. Voor het voorpogramma werkt Ryckebosch samen met de Tsjechische Katerina Janotova (dans) en de Brusselse Dabeedin (multi-instrumentalist). Een spontane en intieme conversatie tussen live muziek en dans waarin op zoek wordt gegaan naar de innerlijke rijkdom en gedragspatronen van de mens.

In de laatste jaren heeft Britt Ryckebosch (28 j) zich ontwikkeld als danser en choreografe. Ze presenteerde Heyoka als Work In Progress op #WIPCOOP 2018. Britt wil niet enkel het publiek raken maar zoekt tijdens het creatieproces naar dieper liggende vragen en antwoorden bij zichzelf, haar team en hun omgeving, hun plek in de samenleving. Graag experimenteert ze met minder voor de hand liggende technieken of een mix van verschillende kunstvormen.

Praktisch

  • € 7
  • € 4 (Kansentarief)

De Kleine

Credits

Artistiek Leider: Britt Ryckebosch | Choreografie, Dans & Spel: Britt Ryckebosch, Jonathan Tshimanga, Israel Ngashi, Elisabeth Mulder, Danys Vanderhaeghen, Moïse Kamitatu, Nina Muñoz | Muziek: Morf Music (Fr) | Met Steun Van: Lezarts Urbains, WIPCOOP/MAP