De Speelman

Hechten

Theater

Tickets

De Speelman is een theatercollectief van Bruno Vanden Broecke, Ruth Beeckmans en Matteo Simoni

In HECHTEN zoeken hun personages naar manieren om om te gaan met de wonden uit hun leven: Wim, boekhouder en koele, verbitterde asceet. Zijn jongere stiefbroer Gert, eeuwige student en romantische dromer en twijfelaar. Kinderen van dezelfde moeder, maar van verschillende vaders. Allebei evenveel bindings- als verlatingsangst.

Allebei strijden ze om de gunst van de intelligente, begaafde maar hopeloos verwarde Lise.

Lise is 35, filosofe met een zwak voor Nietzsche, vrijgezel, ontevreden met zichzelf en de wereld, en in alles besluiteloos. Ze wil iets doen met haar leven. Iets zinvols. Ze weet alleen niet zo goed wat ze wil.

Praktisch

  • € 16
  • € 13 (- 26 jaar, theateropleiding of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (vt-statuut)

duur: 20:15 - 22:05 (zonder pauze)

De Grote

Credits

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 13 december.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.