Ronny Mosuse

Halfweg

Muziek

Tickets

Ronny Mosuse is een muzikale spons. Al wat op zijn levenspad komt, zuigt hij op en laat hij rustig doorsijpelen in zijn muziek. Muziek die hij heeft verzameld op zijn nieuwe Nederlandstalig album Halfweg: weloverwogen teksten, Mosuseiaanse melodieën en harmonieën. En dàt alles gezongen alsof zijn leven ervan afhing.

Halfweg verwijst naar zijn 45-jarige leeftijd. Nu op dit punt, haalt hij inspiratie uit het verleden en kijkt hij hoopvol naar alles wat de toekomst zal brengen. Vervlogen vriendschappen, onvervulde verlangens en liefde zijn thema's die Halfweg voortreffelijk weerspiegelen. Daarbovenop belooft zijn nieuwe album pakkende, aanstekelijke popliedjes met teksten die aan twee kanten snijden.

Met dit nieuw album toont Ronny Mosuse zich een ware soulmuzikant met een grote hartstocht. Ontdek het zelf op 12 december bij ons!

Praktisch

  • € 19
  • € 16 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (vt-statuut)

zittend

De Grote

Credits

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 12 december.

Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.