Fernweh

Griefkaai II

Theater
Jonge Makers

Tickets

Een man neemt je mee op een nachtelijke wandeling door zijn stad. Hij legt zijn observaties samen als puzzelstukjes om zijn eigen verhaal te construeren. De bewoners als metaforen voor het verlangen, het gemis en het onvermogen te verbinden.

de tijd van de avond is nu
wij zijn niet moe
de grens over
wij zijn niet triest
aankondigende wolken
hoop tot op de rand
geen politiek want dat begrijpen wij niet
we hoeven het niet eens te zijn
hoe de taal het ook bedoelt
aankondiging van het hart
asem asem asem
revolutie van ne mens
het begint bij iemand die iets roept

Een theatraal concert. Een hoorspel van de associatief maakbare stad met tekst en muziek als soundtrack van het moment. De ontmoeting en botsing tussen taal en beats. Een zintuiglijke viering van de verbeelding.

Praktisch

  • € 12
  • € 10 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

De Kleine

Credits

Tekst : Simon Van Buyten, Van en met : Simon Van Buyten, Laurens Vanhulle, Emiel Rymenans en Maya Sannen, Beeld : Jakob Rosseel, Dramaturgie : Laurien Versmissen, Kostuum : Melissa Fellahi, Make-up : Anaïs Wagner en Lili Dang Vu, Vormgeving : Sebastiaan Baillieux, Met de steun van Stad Antwerpen, i.s.m. Arenbergschouwburg en Zuidpool

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor 7 oktober .
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.