Bert Gabriels

Gelukzoeker

Comedy

Tickets

Bert Gabriëls maakte naam met programma's als Zonde van de Zendtijd en Advocaat van de Duivel, maar ook met de docureeks Terug naar Eigen land. Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk.

In z'n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul.

In de pers

“Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.” - De Morgen

Praktisch

  • € 16
  • € 13 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (vt-statuut)

De Grote

Credits

Tekst & Spel: Bert Gabriëls | Productie: Gaya Scienza | Foto: Johannes Vande Voorde


NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 18 november.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dagen voor de voorstelling.