Javier Guzman

Ga-Bie-Jer

Comedy

Tickets

Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference... Maar durf je te zeggen of je hem echt kent? En hoe spreek je zijn naam eigenlijk uit?

In de voorstelling Ga-Bie-Jer stelt Javier zich opnieuw voor. Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, hij juist de koelte weet te bewaren. Dat hij nou eindelijk VERDOMME EEN KEER RUSTIG BLIJFT.

In Ga-Bie-Jer gaat het niet om zomaar schreeuwen. Javier zal genuanceerd blijven en verhelderend de problemen duiden. Laten we beginnen bij het begin. Ga-Bie-Jer. Zo spreek je het uit.

Javier Guzman

Guzman’s cabaret wordt in het algemeen sterk gevormd door zijn persoonlijke ervaringen. Af en toe dus wat zwaarder geladen, als hij zoals in ‘Delirium’ afrekent met zijn alcoholverleden. Hij is bovendien niet bang om maatschappelijk engagement aan te gaan tijdens zijn shows. Maar vergis je niet: hij brengt je sowieso ook heel hard aan het lachen. Met absurde zijsprongetjes in zijn verhaal, verrassend-hilarische inzichten en zijn strakke tempo. Kortom: een natuurtalent, dat niet anders kan dan op een podium staan.

Praktisch

  • € 22
  • € 19 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

Duur: 20:15 - 21:45 (zonder pauze)

De Grote