Begijn Le Bleu

Fwiet! Fwiet!

Woord
Familie

Tickets

Uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen.Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en nemen mee onze verantwoordelijkheid naar de indijking van het corona-virus. Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om alle voorstellingen en concerten tot en met 3 april uit te stellen of te annuleren.

Nu iedereen van het klimaat wakker ligt slaan Arenberg en de Antwerpse Cultuurcentra de vleugels in elkaar om de infotainmentwandeling Fwiet! Fwiet! naar alle stukjes ongerepte natuur in en om Antwerpen te brengen.

Comedian Begijn Le Bleu kickt op vogelspotten. Hij maakte de podcast Fwiet! Fwiet! over vogels in de Lage Landen. Begijn heeft waanzinnige verhalen over bepaalde vogelsoorten en over zijn reis naar Batumi in Georgië, waar in één maand tijd meer dan één miljoen roofvogels passeren. Trek je laarzen aan en ontdek samen met Begijn dat de natuur ook in de stad springlevend is.

Beluister de podcast hier.

IN DE PERS

**** “Een toppodcast van Begijn Le Bleu over vogels. Trek je regenlaarzen aan, download Fwiet! Fwiet! En haal de dagtripper in jezelf boven” in De Morgen

Praktisch

  • € 8
  • € 4 (6 tem 12 jaar)
  • € 2 (Kansentarief)

VERTREKPUNT
14:00 + 16:00 Linkeroever Het Rot
vertrekpunt: Blancefloerlaan, tramhalte P+R Linkeroever, 2050 Antwerpen

Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Locatievoorstelling

Credits

Een gezamenlijk initiatief van Cultuur2018, CO Luchtbal, Bib Elsschot, cc Merksem, 252 cc, Arenberg, cc De Kern Gravenhof en cc Deurne