Freek de Jonge

Freek doet Neerlands Hoop

Cabaret

Tickets

Op 22 mei speelt Freek De Jonge niet langer Koffers in Arenberg, maar brengt hij Freek doet Neerlands Hoop.

In Freek doet Neerlands Hoop neemt Freek de Jonge het publiek opnieuw mee terug naar zijn Neerlands Hoop tijd. Samen met zijn band brengt hij de mooiste liedjes en bekendste sketches ten gehore. De begeleidingsband bestaat uit Reyer Zwart (bas en muzikale leiding), Maurits Fondse (piano), Jan van Bijnen (gitaar) en Rowin Tettero (slagwerk).

Freek de Jonge

Na een memorabele presentatie in De Wereld Draait Door mocht ik in mijn eigen omgeving, met mijn favoriete collega’s de Neerlands Hoop-Box presenteren.
Het werd in een zinderend Carré een ervaring waar alles in zat.

Trots over de totstandkoming van de oeuvre box, ontroering over de bereidheid van de collega’s een van de Neerlands Hoop klassiekers ten gehore te brengen, dankbaarheid dat ik in het vak ben beland waar ik van droomde en dat het beste uit mij gehaald heeft en verbondenheid met Bram met wie ik dit allemaal samen mocht maken.

Maar vooral ook het enthousiasme van het publiek dat na al die jaren misschien wel meer teksten uit het hoofd kende dan ik en vooral liet merken wat Neerlands Hoop voor impact gehad heeft.

Dit alles heeft me, na overleg met velen, doen besluiten het Neerlands Hoop eerbetoon nog even voort te zetten. Ditmaal alleen met band De Jonges (Reyer Zwart, Maurits Fondse, Rowin Tettero, Jan van Bijnen).

Freek de Jonge

Praktisch

  • € 24
  • € 21 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

duur: 20:15 - 22:15 (met pauze)

ONTDEK NATIVE!

De innovatieve en organische bistro Native palmt in 2018 onze keuken in. Goesting in seizoensgebonden en lokaal eten? Reserveer dan hier je plekje.

De Grote