Compagnie Marius

Figaro

Theater

Tickets

26.06.20
18:30
27.06.20
18:30
28.06.20
11:30

Door de gevolgen van het coronavirus werd dit concert verplaatst naar juni 2021. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Compagnie Marius maakte een gloednieuwe vertaling en eigenzinnige bewerking van de twee melancholische komedies ‘De barbier van Sevilla’ en ‘De bruiloft van Figaro’ van de Franse schrijver Beaumarchais. Compagnie Marius gaat terug naar de originele komedie, die actueler en levendiger blijkt dan ooit tevoren. Figaro is een totaalspektakel waarbij alle zintuigen getrakteerd worden op veel spelplezier, een ijzersterke tekst, een lekkere Spaanse maaltijd en een muzikaal intermezzo.

Elke theater- en operaliefhebber moet deze voorstelling gezien hebben. Maak je klaar voor vierenhalf uur non-stop genieten.

In de pers

“Comp.Marius heeft met Figaro weer eens een intelligente komedie opgevoerd zoals alleen zij dat kunnen.”
- Cutting Edge

“Theater om blij van te worden” **** Focus Knack

“Comp. Marius zet de tanden in Beaumarchais' trilogie over de barbier Figaro. Dat het werk uit de 18de eeuw dateert, weerhoudt de Mariusrakkers er niet van om er een echt theaterfeest én een ode aan de passionele liefde van te maken... Figaro is een aaneenschakeling van misverstanden, amoureuze verlangens, afgunst en bedrog. Geweldig goed en grappig theater waar je blij van wordt.” (Focus Knack)

Marius

Praktisch

  • € 26 (inclusief maaltijd + glaasje wijn)
  • € 8 (kansentarief - inclusief maaltijd + glaasje wijn)

KOOP HIER JE TICKETS ONLINE

26/06 om 18:30
27/06 om 18:30
28/06 om 11:30

Opgelet, deze voorstelling vindt plaats in openlucht in Park Middelheim, hou dus rekening met het weer. Tijdens de pauze schuif je aan tafel voor een heerlijke paella en een glaasje wijn.

Duurtijd: 4,5 uur (inclusief pauze)
Deel 1= 1u15
Pauze= 1u
Deel 2= 2u

Maaltijd, een glaasje wijn en een glaasje cava zijn inbegrepen in de ticketprijs.

Park Middelheim

Credits

Vertaling en bewerking: Waas Gramser, Kris Van Trier │Franse vertaling: Monique Nagielkopf │Kostuums: Thijsje Strypens ism Dorothée Catry │Decor: Waas Gramser, Koen Schetske, Kris Van Trier │ Spelers: Evelien Bosmans/Clara Cleymans/Eline Kuppens, Frank Dierens, Waas Gramser, Maaike Neuville, Koen Van Impe/Stefaan Degand, Kris Van Trier│Muziek: Gioacchino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Jonas Vermeulen

Seizoensafsluiter Antwerpse cultuurcentra.
Met de steun van Arenberg en Middelheimmuseum.