Viktor

EP-release

Muziek
Jonge Makers

Tickets

Viktor heeft al een lange weg afgelegd .

Als duo speelden Dilys Cosemans en Nina Kortekaas onder andere op de internationale finale van Imagine in Roemenië in 2012.

De jaren daarna groeide de band gradueel met eerst Jonas Boutsen, waarmee ze in 2013 hun eerste EP "Child Again" opnamen met producer Werner Pensaert (U2, Clouseau, Hooverphonic).

Vervolgens voegden Jef Van Den Abbeele en Vincent Van Santfoort zich bij de groep, om tot de stevige sound te komen waar ze nu beland zijn. Hoogtijd voor een tweede ep: "Your Eyes", ditmaal in samenwerking met onder andere Nicolas Rombouts, Bart Van Lier en Nicolas Délépine. Een knaller van formaat met stuk voor stuk ijzersterke songs.

Deze gloednieuwe EP stellen ze met veel plezier voor op 20 oktober.

Support: Maritan

Maritan is het soloproject van zanger en multi-instrumentalist Sam D'hondt. Hij brengt gevoelige songs met sterk uiteenlopende invloeden van oa Jeff Buckley, Fink, Laura Marling en Tool.

Praktisch

  • € 7
  • € 5 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

Staand concert

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT
Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 20 oktober.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dagen voor de voorstelling.

De Kleine

Credits

Dilys Cosemans: zang | Nina Kortekaas: piano & backing vocals | Vincent Van Santfoort: gitaar | Jef Van Den Abbeele: bas | Dajo Vlaeminckx: drum