Emily Wells

Muziek

Tickets

De Amerikaanse zangeres Emily Wells is een van die artiesten die niet in een bepaald hokje past. Met haar folktronica-nummers doet ze soms denken aan Joanna Newsom, My Brightest Diamond en Alela Diane, maar deze dame heeft meer noten op haar zang en viool. Zo is ze een groot hiphop fan, check haar cover van The Notorious B.I.G.’s Juicy maar eens. Ook op het podium is Wells een ware sensatie: ze maakt live haar eigen samples en wordt zo een one woman band. Bereid je voor op een intense avond!

Support: Mattias De Craene III

Voor het trio dat zijn naam draagt lijfde Mattias De Craene ( Nordmann ) percussionisten Simon Segers ( De Beren Gieren ,Stadt ,Black Flower ) en Lennert Jacobs ( The Germans ,Hong Kong Dong ,Räpe Blossoms ) in. Resultaat: een driespan topmuzikanten die actief zijn in de werelden van pop, jazz, improvisatie en experiment.

Mattias De Craene III is muziek in zijn meest vrije vorm: vrij van beperkingen en vrij om een eigen logica te vinden. Wat abstract en introspectief is op het ene moment kan - gradueel of plots - evolueren naar krachtige extase. Beide drummers vinden elkaar in complexe ritmische patronen terwijl de sax van Mattias heen en weer springt van subtiel en bezwerend naar agressief en exuberant.

Praktisch

  • € 9
  • € 7 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

Duur: 20:30 - 21:40 (zonder pauze)

Staand

De Kleine