Bahamontes on Tour

Een avondvullende ode aan Koers in Antwerpen

Theater

Tickets

10.04.20
20:15

Uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen. Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en nemen mee onze verantwoordelijkheid naar de indijking van het corona-virus. Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om voorstellingen en concerten de komende periode te annuleren. Ook deze voorstelling wordt geannuleerd. Ticketskopers worden gecontacteerd door de ticketbalie. De meest actuele informatie vind je op onze website.

Na onze geslaagde Ronde van Vlaanderen-special in Arenberg vorig jaar trekt Bahamontes on Tour er ook dit voorjaar op uit. Op vrijdag 10 april zullen we opnieuw de Antwerpse Arenberg vullen met onze in kettingvet en massage-olie gedrenkte koersverhalen. Bahamontes on Tour, dat is hét wielerblad van Vlaanderen maar dan van het papier naar het podium vertaald, én telkens op verplaatsing.

Bahamontes on Tour, dat is telkens een avondvullende ode aan de koers, vanuit een gezellige zetel en onder warme spots, met tal van koersgasten die er toe doen.

Koers in Antwerpen dat is: de roots van Victor Campenaerts, de Belgische titel van Oliver Naesen, de rijke pistegeschiedenis van het Sportpaleis, de Olympische Spelen van 1920 en zoveel meer.

Uit liefde voor de stiel!

Praktisch

  • € 22.5
  • € 19.5 (-26 jaar of op vertoon van een studentenkaart)
  • € 19.5 (A-kaart in ruil voor 10 punten)

De Grote