Malik Mohammed

Dromen met je ogen open (met afterparty)

Theater
Dans

Tickets

Malik Mohammed, regisseur van het stuk en tevens zelf danser en acteur, creëerde een herkenbaar en actueel stuk waarin liefde centraal staat. Vier jonge kinderen die moeten omgaan met verschillende aspecten van het opgroeien, we kennen het allemaal. Het stuk spreekt verschillende leeftijden aan en hoopt zijn volledige doelgroep te ontroeren.

In het verleden won Malik het dansprogramma So You Think You Can Dance en speelde hij mee in de Vlaamse reeks Spitsbroers. De productie “Dromen met je ogen open” werd de logische volgende stap waarin hij beide passies combineert. Zowel dans als muziek zijn op maat gemaakt, voor en door de deelnemende dansers.

Laat je verrassen door deze wervelende urban dance show!

AFTERPARTY
Na Dromen met je ogen opent organiseert nightlife collectief MOM een afterparty in Arenberg

Line up:

Showcase: Miss Angel
Fris, vrouwelijk hiphop-talent. De Belgische rapster is nog maar net bezig, maar is nu al één van de grootste kandidaten voor de Urban revelatie van 2019. Ze houdt van de nineties, is een ervaren danseres en is vooral een straffe artieste in wording. Hou je ogen open!

Malik Mohammed

Praktisch

  • € 12
  • € 10 (-26 jaar of student op vertoon van studentenkaart)
  • € 10 (A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • € 3 (Kansentarief)

Duur: 20:15 - 21:15 (zonder pauze)
Afterparty: 22:00 - 02:00

De Grote

Credits

Cast: Malik Mohammed, Roger Makadi, Sarah Hadadia, Rani Rillaert, Fiona Dekkers, Fama Ka, Isa Van Eynde en Thierry Kasketo en Claude Musungayi.

Portretbeeld: Morgane Gielen
Scènebeelden: Tom Cornille

In samenwerking met MLK Agency