Kevin Bellemans

Dooshoofd

Theater
Woord

Tickets

Kevin Bellemans is, naast acteur en winnaar van de Cameretten 2011, een begenadigd performer. Dooshoofd is zijn nieuwe alter ego, een soort van dichtende Don Quichot, die door een surrealistische bril naar het leven kijkt.

Een man die kijkt, ruikt en luistert in de luwte, van daaruit de schaduw der dingen gadeslaand laat gebeuren. Oud genoeg om de moeder en vader te zijn van levenslange vergissingen. Oud genoeg om schaamte te overroepen. Een man die al z’n kasten heeft leeggemaakt en de straten bevuild. Verveling een jeugdzonde verklaard. En daar, met een doos als hoofd, in afzondering, z’n kartonnen quarantaine, wacht hij lustig af om wanneer er dan plots gehoor naar is, mensen die ervan overtuigd zijn in staat te zijn te luisteren, voor even de doos van z’n broos hoofd te verwijderen en de gepaste woorden, voorzichtig gewikt en gewogen als verfijnd destillaat, op de moedige verstaander los te laten.

Kevin Bellemans alias Dooshoofd brengt z’n gedichten op een verhalende manier, ondersteund door heel wat geluiden, muziekjes verzorgd door Tom Kenis, Kasper Coornaert en Karen van Schaik en jawel, misschien zelfs enkele noten humor.

Praktisch

  • € 10
  • € 8 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

ONTDEK NATIVE!

De innovatieve en organische bistro Native palmt in 2018 onze keuken in. Goesting in seizoensgebonden en lokaal eten? Reserveer dan hier je plekje.

De Kleine