Fleur Khani

De Waarde Van Het Stuk

Theater
Jonge Makers

Tickets

06.02.20
20:30

De Waarde van het Stuk stelt expliciet de vraag naar het economisch gewicht van de podiumkunsten. In De Waarde van het Stuk worden nieuwe financiële mogelijkheden opengetrokken, door het publiek aandeelhouder te maken van de productie en de kans geven te beleggen in het Khani Fonds, dat theatermaakster Fleur Khani is aan het oprichten

Na Homework is Fleur Khani opnieuw bij ons te gast met haar authentiek theaterwerk. Op het podium gebruikt ze tekst, beeld, klank en muziek om je mee te nemen in haar verhaal.

Fleur Khani maakt theater en muziek. Ze studeerde Woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen en daarna a.pass (Advanced Performance and Scenography Studies) in Brussel. In 2013 kreeg ze de Danceweb Scholarship van het Impulstanz Festival in Wenen, waar ze haar stempraktijk verder onderzocht. In 2016-2017 maakte ze haar eerste solovoorstelling Homework met de steun van de Vlaamse Gemeenschap. De Waarde van het Stuk is haar tweede voorstelling waarin ze alleen op de scene staat.

Praktisch

  • € 12
  • € 10 (-26 jaar of student op vertoon van studentenkaart)
  • € 10 (A-kaart in ruil voor 10 punten)

De Kleine

Credits

Tekst en spel: Fleur Khani | Regie en coaching: Ruud Gielens | Dramaturgie: Bart Capelle

Met dank aan Vincent Company, GC De Kriekelaar, Cas-co, De Grote Post, 30CC, Fondation Boghossian, de Vlaamse Gemeenschap, Hassan Al Hilou, Peter Paelinck, Lilian Majekodumni en Maja Fiolek.