Nachtkrab

De Primitieven

Theater
Jonge Makers

Tickets

Een cabanne aan de oevers van de Ourthe. Een afgelegen plek met slechte ontvangst. Twee mannen, één vrouw. Een onvergetelijke avond. Afzondering is het doel, onbereikbaar zijn het middel, het resultaat is de Primitieven.

Een geestige voorstelling van het jonge theatercollectief Nachtkrab. Drie makers uit verschillende windstreken schotelen je na de voorstelling ‘De Botanische Tuinen van Antartica’ een nieuwe blackboxdocu voor.

Pieter-Jan De Wyngaert is afgestudeerd aan zowel het Lemmensinstituut als de kleinkunstafdeling van het Conservatorium in Antwerpen. Als acteur speelde hij onder andere in Het Weiss Effect van Hof van Eede. Samen met Dries Helsen vormt hij de popgroep De Duiven. Joachim Gys studeerde aan de kleinkunstafdeling van het Conservatorium Antwerpen en Nederlandse Letterkunde aan de UA. Hij is een veelgevraagd muzikant en werkte in het theater al samen met onder ander Manou Kersting en Geer Vermeulen. Sofie Joan Wouters trok na haar studies ingenieur-architectuur naar de toneelschool in Arnhem. Na haar stage bij Toneelhuis vestigde zich in Antwerpen. Ze maakt deel uit van MOEREMANS en SONS.

Net zoals de voorstelling ‘De Botanische Tuinen van Antarctica’ duidelijk in stijgende lijn gaat, verwachten we dit ook voor het verdere parcours van NACHTKRAB. – *** Cobra over de eerste voorstelling van NACHTKRAB

Praktisch

  • € 8

PROEF DE HEERLIJKE SYRISCHE KEUKEN TIJDENS DE KLEPPERKES

Ontdek niet alleen onze jonge makers tijdens de KLEPPERKES, maar proef ook heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love.

Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor slechts 18 euro (inclusief water, wijn en bier à volonté) ontdek je de Syrische keuken.

Reserveren is simpel! Bestel via deze link en eet mee in onze backstage.

De keuken is open van 18u tot 19u; quick, easy & yummie! Meer moet dat niet zijn!

Reserveren voor From Syria With Love kan tot 2 dagen voor de voorstelling. Daarna sluiten de reservaties af voor de keuken.

De Kleine

Credits

Van en met: Pieter-Jan De Wyngaert, Joachim Gys en Sofie Joan Wouters | Met steun van de stad Antwerpen en Arenberg.