An Nelissen

De Gelukmonoloog

Comedy

Tickets

‘De Gelukmonoloog’ was het voorbije seizoen goed voor ontelbare uitverkochte zalen, evenveel staande ovaties en lovende recensies. Om het af te leren speelt Nelissen nog één keer solo in de Arenberg! Mis uw kans dus niet om dit monument van de vrouwelijke comedy voor de allerlaatste keer aan het werk te zien!

An Nelissen stopt ermee! Ze staat reeds meer dan 45 jaar op de planken, waarvan ondertussen 21 jaar met soloshows. Om al die voorstellingen te spelen, legde ze ongeveer 1 miljoen 676 duizend kilometer af. Om het af te leren, maakt ze nog 1 show. Bij wijze van afscheid aan het leven “on the road”. An wil doen, waar de Rolling Stones niet in slagen: stoppen op een hoogtepunt.

An vroeg aan 100 mannen & vrouwen waar ze het meest naar verlangen in het leven. 93 van hen antwoordden eenvoudigweg: “Geluk”. Maar blijkbaar bedoelen ze daar ook allemaal iets anders mee. Voor de één is het een gezellige namiddag met de familie, voor de ander véél geld, voor weer een ander staat het gelijk aan “eeuwige jeugd”, of aan een goede partner. Voor haar ultieme solovoorstelling gaat An Nelissen het gevecht aan met al die waanbeelden over “het geluk” en tegelijkertijd vraagt ze zich af of er eigenlijk nog redenen zijn om gelukkig te zijn.

Met haar monologencyclus (Vrouwendecamerone, Lysistrata, Me Jane, Vaginamonologen, Menopauzemonoloog, Gestript/Gestroopt, Zus, De moedermonoloog & de mannenmonoloog) bouwde An sinds 1997 een trouw en bijzonder breed publiek op. Op herkenbare situaties bouwt zij rake observaties en biedt de mensen in de zaal ook troost voor de problemen waar ze zelf mee te maken hebben. Wie haar ooit bezig zag, blijft fan van haar tomeloze energie en haar unieke vertelstijl, die een prachtig evenwicht produceert tussen theatrale momenten en pure stand up comedy.

Op 21 januari speelt An haar allerlaatste dernière!

Praktisch

  • € 27.5
  • € 25.5 (studenten, 65 plussers of leden van Femma)
  • € 3 (vt-statuut - enkel voor de voorstelling van 20 januari)

Doe Geluk cadeau! Zeer tijdelijk aanbod voor een origineel cadeau onder de kerstboom!

2 tickets voor de prijs van 1 voor Gelukmonoloog op 19 januari 2018.

Topcomédienne An Nelissen neemt afscheid, maar ze doet dat in stijl. Na een uitverkochte tournee door heel Vlaanderen sluit ze af op haar thuisbasis in Antwerpen. En om dat te vieren, deelt ze cadeautjes uit in december! Zo kan jij jezelf en iemand die je graag ziet, een unieke avond cadeau doen. Voor de show van 19 januari 2018 kan je nu 2 tickets kopen voor de prijs van 1. Dit cadeau-aanbod loopt slechts tot 20 december 2017.

ONTDEK NATIVE!

Vanaf januari 2018 nemen de mannen van de Antwerpse Bio Bistro Native onze keuken in. Goesting in seizoensgebonden en lokaal eten? Reserveer dan hier je plekje.

De Grote